PERS

07/ 02 / 2023   l   KAART

Minister Jo Brouns wenst het draakje véél succes

"Prachtig om zien hoe je educatie koppelt aan heel wat waarden en doe-opdrachten/relaxatie. Kortom een ambitieus en creatief boek met veel lagen. Heel veel succes!"

26 / 01 / 2023   l   HET BELANG VAN LIMBURG - GOED NIEUWS KRANT

Hasseltse Inge schrijft en tekent kinderboek over dierenvriendjes

Inge Panis (46) heeft zopas haar eerste boek geschreven: 'Het beschermende draakje en zijn magische vriendjes'. Ook de prachtige illustraties zijn van haar hand. "Het zijn 10 verhaaltjes rond 10 verschillende dierenvriendjes zoals de wijze uil, de magische eenhoorn of de behulpzame rups", vertelt Inge, die al als kind gek was van lezen en schrijven.

01 / 12 / 2023   l   HET BELANG VAN LIMBURG

Ook onze koningin is fan van het beschermende draakje

"De koningin feliciteert u van harte met dit prachtige initiatief voor overprikkelde kinderen. Zij zal met belangstelling kennis nemen van dit mooi geïllustreerde verhaal."

20 / 12 / 2023   l   HET BELANG VAN LIMBURG - GOED NIEUWS KRANT

Brent (5) vindt nieuw mythisch dier uit voor eigen boekje

"Een jaar geleden publiceerde de Hasseltse Inge Panis haar eerste jeugdboek 'Het beschermende draakje en zijn magische vriendjes', een boekje voor overprikkelde kinderen. Het boekje is niet alleen al 600 keer verkocht, het inspireerde de hoogsensitieve Brent Symons (5) ook om een eigen boekje te maken, 'Draakkrokosaurus'."

NUMMER 1 2024   l   BLOOM MAGAZINE

Bloom

In Bloom magazine, een tijdschrift dat een leidraad biedt voor een harmonieus, inspirerend en bezield leven, verscheen een artikel van het "Beschermende draakje en zijn magische vriendjes."

MAART 2024   l   PURE CHILD MAGAZINE

Pure Child

Begin maart verscheen ook in Pure Child magazine, een magazine dat kinderen benadert met open geest, een artikel over ons draakje.